Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

Focus sur la « viande in vitro » : est-il possible de nourrir l'humanité en cultivant des fibres musculaires ?

Document type :
Book sections
Complete list of metadata

https://hal-isara.archives-ouvertes.fr/hal-03653242
Contributor : Oriane Debiez Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Wednesday, April 27, 2022 - 3:19:17 PM
Last modification on : Thursday, April 28, 2022 - 3:38:35 AM

Identifiers

  • HAL Id : hal-03653242, version 1

Collections

Citation

Sghaier Chriki, Marie-Pierre Ellies-Oury, Jean-François J.-F. Hocquette. Focus sur la « viande in vitro » : est-il possible de nourrir l'humanité en cultivant des fibres musculaires ?. L'élevage pour l'agroécologie et une alimentation durable, France Agricole, pp.217-236, 2020, 978-2-85557-729-6. ⟨hal-03653242⟩

Share

Metrics

Record views

1